Kärlek, kärlek, kärlek

Jag har fått otroligt mycket kärlek denna vecka för min blogg. Det värmer så oerhört i mitt hjärta och jag är tacksam å det ödmjukaste att det jag skriver om uppskattas av någon annan. För mig är skrivandet oerhört viktigt i min egen process att ta mig framåt, att reflektera och komma till insikt med saker och ting som de flesta människor grubblar på men pratar för lite om.  I alla fall enligt mig.

Idag drog en blogginspirationskedja igång på nätet. Uppdraget är att lista fem bloggar som inspirerar just nu utan inbördes ordning. Eftersom detta görs med kärlek med syfte på inspiration vill jag gärna hänga på. Jag har hittat mig själv på två bloggar (Petra och Tajtsen) som beskrivit mig med ord som gör mig rörd och berörd.

internets-bästa-inspiration

 

Innerstrengthblog: Petra som bjuder på intressanta podcasts varje vecka med aktuella hälsoteman. Delar med sig av allt inom hälsa och mycket yoga. Me like!

Mojolifestyle: Monika Björn och Johanna Andersson som utgör den fantastiska yogaduon som ständigt lär mig nya saker. Jag har äran att instruera deras MOJO Yoga och faktiskt även äran att få yoga för dem IRL lite då och då.

MartinaLennartsson: Min kära nära vän som lärt mig allt om yoga. Det är hennes förtjänst att jag blivit den yogini jag nu är. Är en unik instruktör som gav alla bloggerbootcampare 2013 en skön Global yoga avslutning på dagen.

Träningstajtsen: Den blogg jag besöker flest gånger. Jag tror vi har hittat varandra och förstår varandra på något konstigt internet-sätt 🙂 Blandar allt om livets ups and downs och vågar säga sanningen. Det gillar jag skarpt!

JessicaClarén: Jag cyklar alltid för Jessica när jag är på konvent. Hon är en härlig personlighet som är äkta och delar med sig av allt man behöver i träningsvärlden.

hjärta

 

Idag var jag sådär härligt pigg första halvan av dagen. Andra halvan hände det något. Luften gick ur mig. Jag vet inte varför och jag har inte kommit på det heller. Jag var inte sovtrött, inte rastlös… Jag ville bara inte göra någonting. Behövde egentligen handla men nej. Kunde inte förmå mig idag. Det bästa är att jag kunde säga till mig själv att OK, det är såhär det känns just nu. Jag vill inte och jag måste inte. Och oj vad bra det kändes.

Kärlek och god natt!

Annonser

En tanke på “Kärlek, kärlek, kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s